Trots op onze gerealiseerde woningen

Op zoek naar jouw eigen stukje levensgeluk en ben je benieuwd hoe wij jouw huis bouwen? Ontdek hier de opgeleverde woningen van onze opdrachtgevers en laat je inspireren. Van stoere schuurwoning tot luxe villa: allemaal even uniek.

Wij zijn SelektHuis

Een huis kan hetzelfde zijn, een thuis is dat nooit. Wat een huis een thuis maakt is voor iedereen anders. En we begrijpen maar al te goed dat in een wereld waar alles kan, keuzes maken het moeilijkst is. We luisteren, we inspireren en geven samen met jou je ideale leven vorm. We helpen je van idee naar ideaal. Van dromen naar leven. Van huis naar thuis.

SelektHuis Evenementen

Onze evenementen zijn perfecte momenten om je te laten inspireren en meer te weten te komen over het bouwen van een eigen huis. Het hele jaar door organiseren we Open Huizen en Inspiratiedagen op onze vestigingen.

19 april 2024 en 20 april 2024 Open Dagen
Afbeelding van een werkbus voor een prefabhal van SelektHuis in Rijssen
23 april 2024 Open Huis Reeuwijk
Render van het vooraanzicht van een vrijstaande woning met dakkapellen
2 mei 2024 Open Huis Oostvoorne (ZH)
7 mei 2024 Open Huis Leusden

Een huis bouwen met SelektHuis

Samen met jou bouwen we jouw ideale vrijstaande huis. Een huis bouwen met SelektHuis betekent dat jouw wensen centraal staan. Zo kun je de indeling van je woning compleet naar eigen wens samenstellen. Met ieder muurtje kan je schuiven. Op deze manier kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een werk- of speelkamer creëren. Daarnaast bouwen we jouw woning altijd met een vaste contractprijs en ontzorgen we je in het gehele proces van een huis bouwen. Wel zo fijn.

Neem contact op voor informatie
Een huis bouwen samen met SelektHuis

Het bouwconcept van SelektHuis

Heel simpel. Jouw ideale huis bouwen begint met één van de inspiratiemodellen. Elk inspiratiemodel kan naar wens worden aangepast. Verlengen, verbreden of verhogen? Alles is mogelijk.

Slim bouwen

Door traditioneel bouwen te combineren met prefab onderdelen (houtskeletbouw) uit onze eigen productiehallen, kunnen we snel een huis bouwen tegen een gunstige prijs.

Begeleiding in het hele traject

Geen zorgen, wij regelen het. Van ontwerp tot oplevering: we doen alles met ons eigen personeel. Hierdoor zijn de lijnen kort en weet iedereen wat er gevraagd wordt om jouw ideale woning te bouwen.

Alle specialisten in huis

Als grootste particuliere woningbouwer van Nederland werken wij continu aan ontwikkelingen en innovatieve projecten. Met 6 vestigingen door het hele land hebben we alle specialismes en kennis in eigen huis. Dat is slim bouwen.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico