px

Sámen Bouwen

Zakelijk

SelektHuis als zakelijke partner!

Als onderdeel van de Nieuwenhuis Groep kan SelektHuis ook als zakelijke partner u veel bieden. Heeft u een bouwlocatie en loopt de verkoop hiervan niet zoals u had gehoopt? Wij kunnen u hierbij helpen door onze kennis en ervaring met u te delen. Samen onderzoeken we de beste mogelijkheden om uw bouwlocatie op een efficiënte en doeltreffende manier in de markt te zetten.

De voordelen

Eén van de voordelen hiervan is dat uw potentiële koper direct inzichtelijk krijgt wat nu uiteindelijk het totaalplaatje kan worden. Daarnaast bieden wij ons netwerk aan om uw bouwlocatie op een doeltreffende manier onder de aandacht te brengen. SelektHuis beschikt immers over een prachtige website die elke maand door ruim 20.000 bezoekers wordt bezocht. Allemaal potentiële kopers!

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze unieke samenwerking en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Dan kunt u ons bereiken per mail op projecten@selekthuis.nl of telefonisch 0548-537500.

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie. SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Hallo!
 

SelektHuis uit uw regio

De charme van een lokale aannemer + de voordelen van een bouwbedrijf met een landelijk & slim bouwsysteem.

Onze vestigingen